Vanaf heden verkrijgbaar

In de jaren na de restauratie van zowel de Nieuwe Kerk als het imposante Bätz-orgel hebben meerdere partijen hard gewerkt aan een cd opname waarin een aantal prachtige composities van verschillende componisten vertolkt wordt. De nieuwe klank die is ontstaan in kerk, alsmede het buitengewoon hoogstaande spel van een vijftal musici hebben geleid tot een cd die het meer dan waard is onder de aandacht te brengen. 

De cd is verkrijgbaar in de souvenirshops die gevestigd zijn in de Oude en Nieuwe Kerk, voor 15,- per stuk. Tevens kunt u, door het informatieformulier onder het kopje ‘contact’ of door een e-mail te sturen naar secretarisskd@gmail.com, de cd bestellen via Stichting Kerkconcerten Delft (bijkomende kosten; 2,50 verzendkosten).

Cd opnames

Op deze pagina vindt u een overzicht van beschikbare Cd’s opgenomen door Bas de Vroome – hoofdorganist van de Oude en Nieuwe Kerk Delft – en Rien Donkersloot – organist van de St. Joriskerk in Amersfoort en Laurentiuskerk in Mijnsheerenland. De Cd’s zijn verkrijgbaar in de winkels van de Oude en Nieuwe Kerk en na afloop van de door Stichting Kerkconcerten georganiseerde concerten.

Download een overzicht van de opgenomen muziek per cd en een bijbehorende prijslijst:

ONZE SPONSORS