ORGELBESPELINGEN

Bent u organist en wilt u zelf ervaren hoe het is om het imposante, 48 stemmen tellende, Bätz-orgel van de Nieuwe Kerk of het grote romantische orgel van de Oude Kerk te bespelen? Het kan!

Stichting Kerkconcerten Delft organiseert meerdere keren per jaar een moment waarop organisten, die aangegeven hebben graag een keer achter de Delftse speeltafels te willen kruipen, in de Oude of Nieuwe Kerk hun kunsten kunnen vertonen.

We hebben inmiddels veel aanmeldingen ontvangen. In 2022 kunt u nog op de volgende momenten terecht:

  • 27 september Oude Kerk: alleen 18:00-19:00 nog beschikbaar

Kosten voor deze activiteit bedragen €30 per uur en vanzelfsprekend kunt u afspraken inplannen voor één of meerdere uren. Alle opbrengsten zijn bestemd voor de activiteiten van Stichting Kerkconcerten Delft. Tip: bezoek onze orgelconcerten om inspiratie op te doen voor zowel muziek die u mooi zou kunnen uitvoeren en tevens voor prachtige registraties!

Voor meer informatie of aanmeldingen, neem contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, of via secretarisskd@gmail.com. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheid om op andere momenten het orgel van de Oude of Nieuwe Kerk te bespelen.
    ONZE SPONSORS