Stichting Kerkconcerten Delft 20 Jaar

In 2022 bestaat Stichting Kerkconcerten Delft 20 jaar! In ons 20-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot één van de meest actieve concertorganisaties van Delft. Wij willen een bruisend podium zijn voor klassieke muziek en doen dit door kamermuziek- en orgelconcerten te organiseren in de Oude en Nieuwe Kerk waarop beroemde, maar ook jonge, opkomende, musici concerteren.

Om ons 20-jarig bestaan te vieren willen wij een jubileumconcert organiseren waarop hét kamermuziekensemble van Delft, Camerata Delft, en een tweetal klavecinisten/organisten optreden. Op dit concert trakteren wij u op spectaculaire muziek van de beroemde componist J.S. Bach, waaronder een tweetal Bach-concerten voor twee klavecimbels (BWV1060 en 1062).

Met de bijdrage van Rabo Clubsupport willen wij de kosten van de benodigde zeven professionele musici proberen te dekken, iets wat noodzakelijk is voor ons als culturele ANBI-stichting zonder winstoogmerk. Wij hopen op uw stem en kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons jubileumconcert!

Stemmen kan via de website van de Rabobank van 4 t/m 25 oktober, en is geheel gratis (alleen leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen). Niet-Rabobankleden kunnen helaas niet aan deze actie meedoen. Bent u geen lid van de Rabobank, maar wilt u ons toch steunen? Kijk dan op de ‘Steun ons’ pagina van deze website hoe ons op alternatieve manieren kunt helpen.

Stemlink: Rabo ClubSupport – Rabobank