Stichting Kerkconcerten Delft 20 Jaar

In 2022 bestaat Stichting Kerkconcerten Delft 20 jaar! In ons 20-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot één van de meest actieve concertorganisaties van Delft. Wij willen een bruisend podium zijn voor klassieke muziek en doen dit door kamermuziek- en orgelconcerten te organiseren in de Oude en Nieuwe Kerk waarop beroemde, maar ook jonge, opkomende, musici concerteren.

Om ons 20-jarig bestaan te vieren willen wij een jubileumconcert organiseren waarop hét kamermuziekensemble van Delft, Camerata Delft, en een tweetal klavecinisten/organisten optreden. Op dit concert trakteren wij u op spectaculaire muziek van de beroemde componist J.S. Bach, waaronder een tweetal Bach-concerten voor twee klavecimbels (BWV1060 en 1062).

De Rabo ClubSupport actie van 2021 heeft 393,90 opgeleverd. Dit mooie bedrag is ongeveer 10 procent van het totaalbedrag dat wij nodig hebben om onze plannen uit te laten voeren! Wilt u ons helpen de overige fondsen voor dit concert te bemachtigen? Word dan vriend van onze Stichting! Kijk op de pagina ‘Steun Ons’ voor de voordelen.